Zorica Hrgovčić

Zorica Hrgovčić

Obrazovnih materijala: 4
Poslovni bonton u turizmu i ugostiteljstvu

(0)    2390 417

Zorica Hrgovčić

Turizam i ugostiteljstvo

Konobar, Kuhar, Kuharski tehničar, Slastičar, Tehničar posluživanja, Tehničar za ugostiteljstvo, Turistički tehničar destinacije

Komunikacijske vještine u turizmu

1. razred

Obrazovni materijal "Poslovni bonton u turizmu i ugostiteljstvu" pomaže učenicima i polaznicima da ovladaju pravilima poslovne komunikacije, odijevanja i ponašanja. Kroz slikovne priloge, tablice za samoprocjenu i zadatke za primjenu znanja, materijal potiče samostalno učenje i razvoj profesionalnih vještina važnih za rad u turizmu i ugostiteljstvu.

Poslovanje poduzeća u ugostiteljstvu i turizmu

(0)    2131 484

Zorica Hrgovčić

Turizam i ugostiteljstvo

Konobar, Kuharski tehničar, Slastičar, Tehničar posluživanja, Tehničar za ugostiteljstvo, Turistički tehničar destinacije

Organizacija rada u ugostiteljstvu

1. razred

Obrazovni materijal "Poslovanje poduzeća u ugostiteljstvu i turizmu" omogućuje učenicima i polaznicima da steknu temeljna znanja iz ugostiteljstva, turizma i upravljanja organizacijom. Kroz slikovne priloge, zadatke i tablice za samoprocjenu, materijal potiče samostalno učenje i razvoj vještina važnih za rad u sektoru turizma i ugostiteljstva.

Komunikacijske vještine u ugostiteljstvu

(0)    1680 313

Zorica Hrgovčić

Turizam i ugostiteljstvo

Komunikacijske vještine u struci

1. razred

Obrazovni materijal "Komunikacijske vještine u ugostiteljstvu" pomaže učenicima i polaznicima razviti temeljna znanja o komunikaciji, stilovima izražavanja, pisanju službenih dopisa i prezentacijskim vještinama. Kroz zadatke, slikovne priloge i alate za samoprocjenu, potiče se samostalno učenje i usvajanje vještina potrebnih za uspješnu komunikaciju u ugostiteljstvu.

Radni procesi u ugostiteljstvu

(0)    1916 357

Zorica Hrgovčić

Turizam i ugostiteljstvo

Konobar, Kuhar, Kuharski tehničar, Slastičar, Tehničar posluživanja, Tehničar za ugostiteljstvo

Organizacija rada u ugostiteljstvu

1. razred

Obrazovni materijal "Radni procesi u ugostiteljstvu" pomaže učenicima i polaznicima razumjeti osnovne radne postupke u ugostiteljstvu. Kroz slikovne priloge, zadatke i alate za samoprocjenu, potiče se samostalno učenje, primjena znanja u praksi i povezivanje sadržaja s drugim područjima važnim za buduće zanimanje.