Zorica Hrgovčić
Obrazovnih materijala: 4
Poslovni bonton u turizmu i ugostiteljstvu
(0) 2390 417
Konobar, Kuhar, Kuharski tehničar, Slastičar, Tehničar posluživanja, Tehničar za ugostiteljstvo, Turistički tehničar destinacije
Komunikacijske vještine u turizmu
Obrazovni materijal "Poslovni bonton u turizmu i ugostiteljstvu" pomaže učenicima i polaznicima da ovladaju pravilima poslovne komunikacije, odijevanja i ponašanja. Kroz slikovne priloge, tablice za samoprocjenu i zadatke za primjenu znanja, materijal potiče samostalno učenje i razvoj profesionalnih vještina važnih za rad u turizmu i ugostiteljstvu.
Poslovanje poduzeća u ugostiteljstvu i turizmu
(0) 2131 484
Konobar, Kuharski tehničar, Slastičar, Tehničar posluživanja, Tehničar za ugostiteljstvo, Turistički tehničar destinacije
Organizacija rada u ugostiteljstvu
Obrazovni materijal "Poslovanje poduzeća u ugostiteljstvu i turizmu" omogućuje učenicima i polaznicima da steknu temeljna znanja iz ugostiteljstva, turizma i upravljanja organizacijom. Kroz slikovne priloge, zadatke i tablice za samoprocjenu, materijal potiče samostalno učenje i razvoj vještina važnih za rad u sektoru turizma i ugostiteljstva.
Komunikacijske vještine u ugostiteljstvu
(0) 1680 313
Komunikacijske vještine u struci
Obrazovni materijal "Komunikacijske vještine u ugostiteljstvu" pomaže učenicima i polaznicima razviti temeljna znanja o komunikaciji, stilovima izražavanja, pisanju službenih dopisa i prezentacijskim vještinama. Kroz zadatke, slikovne priloge i alate za samoprocjenu, potiče se samostalno učenje i usvajanje vještina potrebnih za uspješnu komunikaciju u ugostiteljstvu.
Radni procesi u ugostiteljstvu
(0) 1916 357
Konobar, Kuhar, Kuharski tehničar, Slastičar, Tehničar posluživanja, Tehničar za ugostiteljstvo
Organizacija rada u ugostiteljstvu
Obrazovni materijal "Radni procesi u ugostiteljstvu" pomaže učenicima i polaznicima razumjeti osnovne radne postupke u ugostiteljstvu. Kroz slikovne priloge, zadatke i alate za samoprocjenu, potiče se samostalno učenje, primjena znanja u praksi i povezivanje sadržaja s drugim područjima važnim za buduće zanimanje.