Gabrijela Baraban

Gabrijela Baraban sveučilišna je magistra ekonomije Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji. Od 2008. godine radi kao nastavnica ekonomske grupe predmeta iz područja turizma i ugostiteljstva u Ugostiteljsko-turističkoj školi u Osijeku, a trenutno ima zvanje nastavnice savjetnice. Iskustvo rada u turizmu i ugostiteljstvu stekla je višegodišnjim radom u struci (voditeljica recepcije i domaćinstva, voditeljice hotela, voditeljica odjela hrane i pića). Od 2021. do 2023. radila je kao stručnjakinja za strategiju i razvoj ljudskih potencijala na projektu VirtuOS – Uspostava regionalnog centra kompetentnosti u sektoru turizma i ugostiteljstva. Od 2022. naslovna je predavačica na Odsjeku za kulturu, medije i menadžment pri Akademiji za umjetnost i kulturu u Osijeku gdje drži nastavu iz kolegija Kreativna i održiva gastronomska kultura. Dobitnica je Nagrade Ministarstva znanosti, obrazovanja i mladih za 2024. godinu kao jedna od najuspješnijih odgojno-obrazovnih djelatnica.

Gabrijela Baraban

Obrazovnih materijala: 2
Turistički sustav i njegova organizacija

(0)    738 146

Gabrijela Baraban

Turizam i ugostiteljstvo

Turistički tehničar destinacije

Turistički sustav

1. razred

Obrazovni materijal "Turistički sustav i njegova organizacija" omogućuje učenicima i polaznicima razumijevanje strukture i funkcioniranja turističkog sektora. Kroz teme o ulozi turističkih organizacija, koordinaciji dionika i održivosti destinacija, materijal pruža znanja potrebna za snalaženje i uspjeh u turističkoj industriji.

Poslovni procesi u smještajnim objektima

(0)    560 144

Gabrijela Baraban

Turizam i ugostiteljstvo

Turistički tehničar destinacije

Poslovanje u turizmu

1. razred

Obrazovni materijal "Poslovni procesi u smještajnim objektima" omogućuje učenicima i polaznicima razumijevanje ključnih poslovnih procesa u hotelima, s naglaskom na fleksibilnost i prilagodbu tržišnim promjenama. Materijal pokriva postavljanje pravila, procedura i standarda, uključujući one koji su uvedeni tijekom pandemije, te priprema polaznike za primjenu tih vještina u budućem radu.