Gabrijela Baraban sveučilišna je magistra ekonomije Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji. Od 2008. godine radi kao nastavnica ekonomske grupe predmeta iz područja turizma i ugostiteljstva u Ugostiteljsko-turističkoj školi u Osijeku, a trenutno ima zvanje nastavnice savjetnice. Iskustvo rada u turizmu i ugostiteljstvu stekla je višegodišnjim radom u struci (voditeljica recepcije i domaćinstva, voditeljice hotela, voditeljica odjela hrane i pića). Od 2021. do 2023. radila je kao stručnjakinja za strategiju i razvoj ljudskih potencijala na projektu VirtuOS – Uspostava regionalnog centra kompetentnosti u sektoru turizma i ugostiteljstva. Od 2022. naslovna je predavačica na Odsjeku za kulturu, medije i menadžment pri Akademiji za umjetnost i kulturu u Osijeku gdje drži nastavu iz kolegija Kreativna i održiva gastronomska kultura. Dobitnica je Nagrade Ministarstva znanosti, obrazovanja i mladih za 2024. godinu kao jedna od najuspješnijih odgojno-obrazovnih djelatnica.
Odabirom opcije "Prihvati sve kolačiće" slažete se s upotrebom kolačića koji nam pomažu pružiti vam bolje korisničko iskustvo i analizirati korištenje web stranice. Klikom na "Postavke kolačića" možete odabrati koje kolačiće želite dopustiti. Samo su nužni kolačići potrebni za ispravno funkcioniranje naše web stranice i ne mogu se odbiti.
Postavke kolačića
Naša web stranica pohranjuje četiri vrste kolačića. U bilo kojem trenutku možete odabrati koje kolačiće prihvaćate, a koje odbijate. Više o tome što su kolačići i koje vrste kolačića pohranjujemo možete pročitati na stranici
Uporaba kolačića
su potrebni iz tehničkih razloga. Bez njih, web stranica neće ispravno raditi.
su potrebni za specifične funkcionalnosti na stranici. Bez njih neke mogućnosti na stranici neće raditi.
nam pomažu da analiziramo korištenje stranice i da poboljšamo korisničko iskustvo.
nam omogućavaju da personaliziramo vaše iskustvo i šaljemo vam relevantne sadržaje i ponude, na ovoj i na drugim našim stranicama.