Sanitarno higijenski uvjeti u ugostiteljstvu

(0)    17    5
Ivan Gašpić
Turizam i ugostiteljstvo
Kuharski tehničar
Higijena i Ekologija
1. razred
Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih
Profil Klett d.o.o.
2025
Učenici 1. razreda (HKO 4.2)
1. izdanje

higijenski minimum, osobna higijena, higijena radnog prostora, štetočine, čišćenje, dezinfekcija, deratizacija, plan čišćenja, evidencija čišćenja

Obrazovni materijal „Sanitarno higijenski uvjeti u ugostiteljstvu“ osposobljava učenike i polaznike za primjenu higijenskih standarda u ugostiteljskom radu. Kroz praktične zadatke, korisnici će naučiti održavati opremu i prostorije, voditi evidenciju te prepoznati simbole upozorenja na sredstvima za čišćenje.
hrvatski
Republika Hrvatska
44
Objavio/la: Josip Ivoš Objavljeno: 29. listopad 2025. Uređeno: 5. studeni 2025.
Podijeli
Otključaj sadržaj
Priručnik „Sanitarno higijenski uvjeti u ugostiteljstvu“ namijenjen je učenicima i polaznicima koji žele steći znanja i vještine potrebne za održavanje visokih higijenskih standarda u ugostiteljskom okruženju. Priručnik obuhvaća primjenu sanitarno higijenskih pravila, opisuje higijenski minimum te naglašava važnost osobne higijene zaposlenika. Učenici i polaznici će naučiti kako pravilno održavati ugostiteljske uređaje, opremu i radne prostorije, voditi propisanu evidenciju praćenja sanitarnih uvjeta te prepoznati simbole upozorenja i opasnosti na deklaracijama proizvoda za čišćenje. Priručnik potiče odgovoran pristup radu, usmjeren na sigurnost, kvalitetu usluge i zaštitu zdravlja gostiju i osoblja.

Nema recenzija za ovaj obrazovni materijal.

0
0 od 5 (0 Recenzije )

Povezani obrazovni materijali