Komunikacija u prehrambenoj struci

(0)    221    55
Džoni Marinčić
Poljoprivreda, prehrana i veterina
Mesar, Pekar-slastičar
Komunikacija
1. razred, 2. razred
Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih
Profil Klett d.o.o
2023
Učenici 1. razreda (HKO 4.1)

komunikacija, verbalna komunikacija, neverbalna komunikacija, aktivno slušanje, uspješna prodaja, prodajni razgovor

Obrazovni materijal "Komunikacija u prehrambenoj struci" osposobljava učenike i polaznike za učinkovitu verbalnu i neverbalnu komunikaciju u poslovnom okruženju prehrambene industrije. Kroz primjere, zadatke i praktične savjete razvijaju vještine aktivnog slušanja, prodaje i timskog komuniciranja s ciljem poboljšanja radnih odnosa i zadovoljstva kupaca.
hrvatski
Hrvatska
Objavio/la: Marija Pavkov Datum: 12. svibanj 2025.
Podijeli
Otključaj sadržaj
Priručnik "Komunikacija u prehrambenoj struci" namijenjen je učenicima i polaznicima koji žele razviti važne komunikacijske vještine potrebne za uspjeh u prehrambenoj industriji. Kroz sadržaj materijala obrađuje se važnost jasnog i učinkovitog prenošenja informacija među kolegama, dobavljačima i kupcima. Učenici i polaznici uče kako kombinirati verbalnu i neverbalnu komunikaciju, koristiti aktivno slušanje te prilagoditi svoj pristup prema potrebama sugovornika. Naglasak je stavljen na vještine prodaje, izgradnju povjerenja te razvijanje empatije i razumijevanja u profesionalnim odnosima. Materijal nudi konkretne smjernice za stvaranje pozitivnog i produktivnog radnog okruženja, povećanje kvalitete usluge i unaprjeđenje odnosa s kupcima. Razvijanjem ovih vještina, učenici i polaznici postaju učinkovitiji komunikatori spremni za dinamične izazove prehrambene struke.

Nema recenzija za ovaj obrazovni materijal.

0
0 od 5 (0 Recenzije )

Povezani obrazovni materijali