Modul: Rad u klaonici i mesnici
Obrazovnih materijala: 2
Organizacija rada u klaonici i mesnici
(0) 132 27
Poljoprivreda, prehrana i veterina
Obrazovni materijal "Organizacija rada u klaonici i mesnici" namijenjen je učenicima i polaznicima koji žele steći praktična znanja o procesima rada, čišćenja, pripreme mesa i vođenja evidencije u skladu s HACCP načelima. Sadržaj razvija vještine potrebne za učinkovito i odgovorno sudjelovanje u radu klaonice i mesnice.

Alati i strojevi u klaonici i mesnici
(0) 121 23
Poljoprivreda, prehrana i veterina
Obrazovni materijal "Alati i strojevi u klaonici i mesnici" osmišljen je za učenike i polaznike koji žele upoznati ključne alate i uređaje potrebne za sigurnu i učinkovitu preradu mesa. Kroz praktične primjere, objašnjava se pravilna upotreba, održavanje i inovativna primjena strojeva i alata koji čine temelj moderne mesne industrije.