Prof. dr. sc. Sanda Soucie redovita je profesorica u trajnom zvanju na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Njezina znanstvena i nastavna djelatnost usmjerena je na opskrbne lance, logistiku, trgovinu, kanale distribucije i usluge u trgovini. Autorica je sveučilišnih udžbenika, znanstvenih i stručnih knjiga, kao i radnih bilježnica i obrazovnih materijala za strukovne škole. Urednica je brojnih znanstvenih knjiga i časopisa, a njezini znanstveni radovi objavljeni su u prestižnim časopisima poput Journal of Retailing and Consumer Services, British Food Journal i Journal of Food Products Marketing. Sudjelovala je kao voditeljica ili suradnica u brojnim znanstvenim projektima, uključujući FP7 projekt o prehrambenoj potrošnji na Balkanu te istraživanja o distribuciji i ekološkim proizvodima u Hrvatskoj. Svojim znanstvenim i obrazovnim radom značajno doprinosi razvoju struke i obrazovanja.
Odabirom opcije "Prihvati sve kolačiće" slažete se s upotrebom kolačića koji nam pomažu pružiti vam bolje korisničko iskustvo i analizirati korištenje web stranice. Klikom na "Postavke kolačića" možete odabrati koje kolačiće želite dopustiti. Samo su nužni kolačići potrebni za ispravno funkcioniranje naše web stranice i ne mogu se odbiti.
Postavke kolačića
Naša web stranica pohranjuje četiri vrste kolačića. U bilo kojem trenutku možete odabrati koje kolačiće prihvaćate, a koje odbijate. Više o tome što su kolačići i koje vrste kolačića pohranjujemo možete pročitati na stranici
Uporaba kolačića
su potrebni iz tehničkih razloga. Bez njih, web stranica neće ispravno raditi.
su potrebni za specifične funkcionalnosti na stranici. Bez njih neke mogućnosti na stranici neće raditi.
nam pomažu da analiziramo korištenje stranice i da poboljšamo korisničko iskustvo.
nam omogućavaju da personaliziramo vaše iskustvo i šaljemo vam relevantne sadržaje i ponude, na ovoj i na drugim našim stranicama.